10 % KORTING!

Duopakket mama- en papa-sweater

€ 57,90 € 52,00
10 % KORTING!

Duopakket mama- en papa-sweater

€ 57,90 € 52,00

Duopakket met een sweater met "papa"-opdruk en een sweater met "mama"-opdruk, gepersonaliseerd met de naam van het kind (of de kinderen) op de linkermouw. De namen zijn hetzelfde op beide sweaters. Je kan de truien ook apart bestellen, maar in dit duo-pakket krijg je 10% korting!

Deze heerlijk zachte sweater is dé ideale manier om je kinderen altijd dichtbij je te hebben. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

De sweater is beschikbaar in zwart met witte opdruk, en in grijs met zwarte opdruk. Ze is beschikbaar van maat XS tot 2XL, de mannenmaten gaan tot 4XL. De maatjes vallen eerder klein uit. Als je twijfelt, neem je best een maatje groter. Check zeker ook de maattabel bij de afbeeldingen!

P.S.: 2 mama- of 2 papa-sweaters kan natuurlijk ook ;-) geef dit dan even door bij "opmerkingen" aan het einde van je bestelling.

----------

Wasinstructies: Bedrukte kleding wordt het best binnenstebuiten gewassen. Het kan gewoon samen met andere kleding in de wasmachine, op een normale temperatuur. Wel gebruik je best geen wasverzachter. Om een mooi resultaat te behouden wordt drogen in een droogkast afgeraden.