Hoe personaliseer ik mijn product met een afbeelding?

Indien je een afbeelding wenst, maar geen specifiek voorbeeld hebt, is er in het bestelformulier ruimte gelaten om je afbeelding te omschrijven. Ik laat dan mijn creativiteit de vrije loop om een leuke afbeelding te vinden! Ik stuur je in dat geval altijd een berichtje zodat je het ontwerp nog een laatste goedkeuring kan geven!

Heb je zelf een afbeelding of een logo dat je wil laten drukken, dan mag je dit mailen naar info@el-kado.be. Je meldt dan best bij je bestelling ook even dat je dit doet, zo gaat er zeker niets verloren. Belangrijk hierbij is dat je afbeelding van goede kwaliteit is, indien mogelijk in een png- of svg-bestand. Zeker bij een logo is het nodig om het originele exemplaar te hebben.

 

Hoe personaliseer ik mijn product met een naam of tekstje?

In het bestelformulier is ruimte om de naam en/of tekst door te geven. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaald lettertype, mag je dat er zeker bij vermelden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit over te laten aan mijn creatieve invulling.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mogelijke lettertypes.

Wat is de levertijd?

Ik doe mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Naast deze webshop heb ik ook nog een andere parttime job. Hierdoor kan de levertijd variëren. Ik streef ernaar uw product binnen 5 werkdagen te verzenden (10 werkdagen voor textiel).

Het lukt mij echter niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht ik -om wat voor reden dan ook- deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,50 voor bestellingen binnen België onder de € 75,-

€ 10 voor bestellingen naar Nederland, Frankrijk en Duitsland onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Er is ook steeds de mogelijkheid om je pakket af te halen in Lummen. Wanneer je voor deze optie kiest, neem ik contact met je op om een moment af te spreken.

 

Kan ik ook grotere hoeveelheden bestellen?

Dat kan!

Bij een bestelling van meer dan 25 stuks van hetzelfde artikel krijg je 10% korting.

Bij een bestelling van meer dan 50 stuks van hetzelfde artikel krijg je 15% korting.

Hou er in dit geval wel rekening mee dat de levertijd langer kan zijn. Meer stuks betekent uiteraard ook meer werk ;-) Je stuurt me best een berichtje voor een richttermijn qua levertijd.